T-group

Programul T-Grup organizat de Schultz Consulting este construit după o experiență de 22 ani de training în științe comportamentale aplicate prin metoda experienţială atât în România cât și în Europa.

Este un program de training inovativ și interactiv, unde orice trainer care participa va avea prilejul să reflecteze la comportamentul sau în training. Acest program oferă participanților oportunitatea de a învață despre ei, despre impactul pe care îl au asupra celorlalți și să descopere modalități în care să funcționeze mai eficient în grup sau în situații interpersonale. Totul se petrece pe o perioadă de 4 zile rezidențial, într-un mediu de laborator. T-Grup este un progam de dezvoltare personală pentru traineri.

Scop

group_therapy_session1-960x450_c

Să ofere trainerilor opțiuni comportamentale în procesul de învățare.

Obiective

La finalul programului participanții vor fi capabili:

● Să-și îmbunătățească capacitatea de înțelegere a impactului pe care îl au asupra celorlalți;
● Să-și îmbunătățească capacitatea de înțelegere a impactului pe care alții îl au asupra lor;
● Să-și conștientizeze sentimente și comportamentele în diferite situații;
● Să-și dezvolte abilitatea de a-și exprima gândurile și sentimentele într-un mod cât mai eficient.

Descriere

T-Grup este un program exclusivist care se adresează doar celor peste 5000 de absolvenți ai cursului de formator desfășurat de Schultz Consulting.

T-Grup nu are o structura convențională și se axează pe comunicarea sentimentelor și nu pe comunicarea informațiilor, opiniilor. Training-ul este condus de 2 facilitatori care au o implicare redusă, oferind astfel participanților posibilitatea să se exprime în funcție de agenda proprie.

Participanții sunt invitați să-și definească propriile obiective de învățare, după care vor realiza o structura minimala a training-ului.

În cadrul programului participanții vor realiza anumite activități de învățare și vor primi feedback.

Selecție

Pasul 1: Persoanele care au absolvit cursul de formator la Schultz Consulting vor trimite prin e-mail la adresa marius.dontu@schultz.ro o solicitare cu privire la formularul de aplicație pentru programul T-Grup.

Pasul 2:După verificarea solicitantului în baza de date cu privire la calitatea de absolvent al cursului de formator la Schultz Consulting, acesta va primi formularul de aplicație. Aplicanții vor redacta un scurt eseu răspunzând la întrebările descrise în fișa aplicantului, urmând să o trimită completată la adresa marius.dontu@schultz.ro.

Pasul 3:Aplicația va fi evaluată de către facilitatori, cu respectarea confidențialității, oferind răspunsuri individuale către fiecare solicitant.

Pasul 4: În cazul în care participantul a fost selectat, acesta va primi instrucțiuni cu privire la plata facturii și locația stabilită.

Detalii organizatorice

Cost total: 7140 lei.

  • Taxa de participare  6000 lei/participant + TVA = 7140 lei, include și cheltuielile legate de facilitatare și materiale., cheltuieli de masă și cazare:

Cheltuielile de transport cad în sarcina fiecărui participant.

Perioada de desfășurare 5 zile, 16-20 August 2021
Grup țintă: 12 traineri.

Facilitatori

Marius-Dontu

Marius Donţu are o experiență de 22 ani în Training la nivel național și internațional. Este Trainer certificat in România și în Marea Britanie.

anca-dontu

Anca Donțu este Trainer, Coach și Psihoterapeut formator în Psihoterapie psihanalitică cu o experiența de 15 ani în domeniu.