Programe pentru companii

Metodologie

Pentru trainingurile personalizate Schultz Consulting foloseste aplicații în care participanții pot sau nu pot să coopereze, beneficiind de informații complete sau incomplete

Aplicațiile sunt construite pe baza posibilelor acțiuni raționale sau emoționale ale participantului în funcție de valorile sale.

De asemenea, în anumite situații alegem o acțiune relevantă pentru companie din multitudinea de acțiuni posibile.

Se crează acțiuni care respectă o anumită structură a interesului companiei și/sau a individului.

Acțiunea realizabilă posibilă pe care participantul o poate alege este analizată din punctul de vedere al rezultatelor.

Pasul 1 – Realizarea profilului companiei

• pentru a ști de la ce pornim, ce funcționează, ce poate fi îmbunătățit și, mai ales, unde își dorește compania să ajungă. Identificam competențele cheie necesare pentru asigurarea succesului companiei și, raportându-ne la acestea, care este nevoia de dezvoltare a angajaților.

Pasul 2 – Armonizarea obiectivelor

• definim rezultatele pe care le vizăm sub forma unor comportamente noi dezvoltate sau a unor îmbunătățiri a comportamentelor angajaților care vor participa la curs.
• Participanții sunt categorizați în funcție de nivelul de competenta iar cursurile vor fi proiectate în functie de cele 3 niveluri:
Nivel C –  Explorer
Nivel B – Performer
Nivel A – Champion

Pasul 3 – Desenarea, organizarea și livrarea cursului

• intrăm în Atelierul de training și croim cursul care să se potrivească perfect companiei. Pregătim pentru angajații companiei experiențe care să aibă impact, facilitând procesul de conștientizare a punctelor forte, a celor de îmbunătățit și, mai ales, ne vom concentra pe comportamentele care fac diferența pentru success.

Pasul 4 – Câștiguri prezente și investiții viitoare

• la final,  vom prezenta top managementului ceea ce am observat în timpul cursului; ceea ce am obținut (câștiguri pentru companie) și ceea ce poate fi în continuare îmbunătățit pentru creșterea performanței angajaților și a companiei. Putem continua programul cu intervenții personalizate, concretizate sub forma unor sesiuni de coaching  și/sau consultanță. Indiferent de variant aleasa, după 3 luni de la finalizarea cursului ne vom întâlni pentru o sesiune de 4 ore de follow-up.

Servicii

Team building

Open Space

Coaching

Programe de training